Læring der giver pote

Gå pænt i snor
EnetimerKontakt

GÅ PÆNT I SNOR

NYE HOLD

Kommende hold

Der er ingen planlagte hold. Skriv gerne hvis du har ønsker til holdoprettelse. 

Der er fokus på følgende ting:

At følges er en af de ting som er meget vigtig for mig med mine hunde. Det skal være en god oplevelse at komme ud at få frisk luft sammen. At følges med os ligger dog ikke naturligt til hunden. Rigtig mange hunde trækker af sted til stor frustration for personen i den anden ende.  På dette kursus giver jeg dig værktøjer og viden om hvordan du kan vise din hund at du ønsker at I skal følges ad. 

Belønningsbaseret hundetræning

Jeg har fokus på at give dig som hundetræner…
Du tænker måske, er jeg hundetræner? Og ja du er hundetræner, du træner jo din egen hund 🙂

Jeg formidler viden og redskaber, til at du bliver den bedste hundetræner for din hund. 

Gå pænt i snor 

Hvad får du:
Teoriundervisning
Brugbar viden og redskaber
4 træningsgange á 50 min.
Max 3 – 5 hunde pr. hold.
Beskrivelser samt videoer af de gennemgåede øvelser.

Hvad kræver det
af dig?

Ønsker du at lære din hund at følges med dig, kræver det at du min. bruger 10-20 min. om dag 4-7 gange om ugen. Du vil se resultater i takt med at du bliver dygtigere og dygtigere til at vise hunden hvad du ønsker 🙂 

 

hilse / leg med de andre hunde

 At komme til træning kan være lidt overvældende for hunden, der er andre hunde, mennesker, dufte samt omgivelserne er nye. Det kan gøre det svært for hunden at fokusere på legene med dig. For at gøre det lettere for jer, kommer hundene ikke til at hilse eller lege. På den måde lærer hundene også at nogen gange er det tid til sjov med andre hunde og andre gange er det tid til sjov med jer.  Du kan lade din hund hilse på andre hunde de resterende 167 timer i ugens løb 😉 men denne 1 time om ugen reserveres til dig og din hund. Det er godt givet ud 😀

Har du nogle spørgsmål til træningen er du meget velkommen til at kontakte mig, og ellers håber jeg at se dig på et af hvalpeholdene.

CleverDogs
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
Effektiv indlæring

Belønning

Det er vigtigt at belønne på det rigtige tidspunkt og for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes belønning på det forkerte tidspunkt. Adfærd man vil have mere af skal man give opmærksomhed, hvorimod det man ikke ønsker skal ignoreres.

Holdtræning

Hvem står bag

Enetimer