Mødet med andre

Hvalpeleg 2022
hvalpeholdKontakt

Socialisering af hvalpen

Socialisering af hvalpen er vigtig og bør derfor starte kort tid efter, at hvalpen er ankommet til sit nye hjem. 

Hvad får du:
Legemøder á 30 min.
2 til 8 hunde pr. hold.
Da hvalpe let bliver distraheret, og for at skabe så meget ro omkring hvalpene, kan der kun deltage én hundefører per hvalp på legeholdet. 

Kommende legehold

Mødet med andre hvalpe

Det er specielt vigtigt at hvalpen i de første 4 måneder af sit liv får mange gode oplevelser med andre hunde og mennesker, jo mere velfungerende og social vil den ende med at blive som voksen hund. Socialiseringen bør derfor starte kort tid efter hvalpen er ankommet til sit nye hjem.

Da det er meget vigtigt, at mødet med andre hunde bliver en god oplevelse, kan det være svært at vide, hvor man skal gå hen for at sikre sig, at man mødes under optimale forhold

På dette legehold møder hvalpene hinanden på neutral grund og i en aflukket have, så forudsætningen for en positiv oplevelse er skabt. Der vil være min. 2 og max. 8 hvalpe til stede og hvalpene vil lege i mindre grupper.    

Holdene er af max. 30 minutters varighed, idet hvalpe ikke bør lege længere tid end 10 minutter ad gangen, da det ellers kan resultere i at hvalpen bliver stresset og overstimuleret, og dermed sætte sig som en dårlig oplevelse. De resterende 20 min. bruges til at træne ro med sin hvalp, og der vil være mulighed for at få råd og vejledning omkring hvalpen.   

Har du nogle spørgsmål til legeholdet er du meget velkommen til at kontakte mig, og ellers håber jeg at se dig til hyggelig hvalpeleg.

Hvalpeleg - Hver mandag & torsdag

Til: Hvalpe i alderen 9-16 uger
Hold: Hvalpeleg (2-8 deltagere)
Mødested: Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund
Tilmelding: Klik på den dato hvor du ønsker at deltage
Tidspunkt:

Mandag: 8:30-9:30
16/5, 30/5 og 13/6
Mandag: 14:30 til 15:30:
23/5, 6/6, og 20/6
Torsdag: 8:30-9:00:
12/5, 26/5, 16/6 og 23/6
Torsdag: 14:30-15:30:
19/5 og 9/6,
Pris: 75 kr. 50 kr. pr.gang

* Legeholdet vil blive aflyst ved mindre en 2 tilmeldte og ny dato vil blive tilbudt eller pengene for den dag refunderet.

Et vigtigt aspekt

Mødet med andre

Lad din hvalp møde andre hunde, både voksne hunde og hvalpe. Det er dog meget vigtigt, at den møder andre dyr, som du er sikker på er socialiserede. En ubehagelig oplevelse kan påvirke hvalpen resten af livet.

Holdtræning

Hvem står bag

Enetimer