Hundetræning Begynder – tirsdage Start 20 februar – Kl. 11:00 – 11:50

1.495,00 kr.

Niveau: Hundetræning begynderehold
Til: Hunde fra 5 måneder.
Antal: 4 – 6 hunde pr. hold
Træningssted: 2920 Charlottenlund – INDENDØRSTRÆNING. Træningsplads bliver oplyst ved tilmelding.
Tidspunkt: Tirsage kl. 11:00 til 11:50
20/2, 27/2, 5/3, 12/3 og 19/3
(reserve dag i tilfælde af aflysning 2/4)
Er holdtræning det rigtige for din hund og dig?
Betalingsbetingelser

6 på lager

Varenummer (SKU): H-D20feb-K11 Kategori:

Begynderhold er til alle hunde fra 5 måneder.
Dette hold er til alle hunde som ikke nåede at komme til hvalpetræning eller har brug for at få opdateret deres basistræningen.
Det er aldrig for sent at lære 🙂

Jeg formidler viden og redskaber, til at du bliver den bedste hundetræner for din hund. Øvelserne er baseret på leg, for, når vi har det sjovt sker den bedste indlæring.

Det er lag på lag træning,
som sætter hunden op til succes!

Vi opbygger hundens selvtillid ved at starte med nemme lege som får hunden til at føle sig som en stjerne. Hunden lærer at ved at tage det rigtige valg, så sker de gode ting.

Hvad kræver det af dig?
Det er jo sjældent at tingene bare kommer af sig selv, så hvis du ønsker en hund som f.eks kommer når du kalder, ikke hopper op, ikke spiser ting fra gaden, ikke jagter fugle, venter med at gå ud af døren til den for lov, osv osv osv. Så kræver det, at du har det sjovt med din hund og leger øvelserne der hjemme hver dag.

Tænker du, at det har du ikke tid til, så fortvivl ikke, du er allerede igang med at træne din hund, det sker hver dag hele tiden. Du er måske bare ikke så bevidst, omkring hvad du allerde træner din hund til. Der skal ikke sætte meget tid af til at træne, men du integrere legene i din hverdag.

Se hold beskrivelse her: begynderhold