Firbenede Atleter i fuld fart

Agility

Tilmeld dig et HoldKontakt

Agility HOLD

Hold fra april til september

Her finder du agilityhold for hunde under og over 12 måneder på begynderniveau. Der bliver taget hensyn til hver enkelt hunds niveau og alder. 
Der er 2 på hvert hold – banen er indhegnet og der er én deltager på banen af gangen.
Er der ikke et ledigt hold, så skriv og kom på venteliste. agility@cleverdogs.dk

 

Agilityhold

Magi for to og firbeneden

01. Hvad er agility?

Agility er en fantastisk hundesport, der kombinerer fart, smidighed og samarbejde mellem hund og ejer. Dette dynamiske og spændende træningsformat indebærer, at hunden navigerer gennem en række forhindringer på en bane inden for en given tidsramme. Formålet er ikke kun at fuldføre banen, men også at gøre det så hurtigt som muligt uden fejl.

Forhindringsbanen inkluderer typisk elementer som spring, slalom, tunneller, vipper og balancetraverser. Hund og ejer skal arbejde tæt sammen og kommunikere effektivt for at navigere gennem forhindringerne. Agility fremmer ikke kun fysisk træning for hunden, men styrker også båndet mellem ejer og hund gennem teamwork og lydighed.

Denne sport er ikke kun for hunde af bestemte racer eller størrelser; alle hunde, uanset baggrund eller størrelse, kan deltage og nyde godt af agilitytræning. Agility er ikke kun sjovt for hunden, men det tilbyder også en fornøjelig og udfordrende oplevelse for ejeren.

I agility konkurrerer hunde og deres ejere i forskellige klasser og niveauer baseret på erfaring og færdigheder. Det er en fantastisk måde for både hund og ejer at dyrke et aktivt og sundt forhold samtidig med at udforske nye udfordringer sammen. Agility er ikke kun en sport, det er en mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke af glæde, samarbejde og sjov mellem mennesker og deres firbenede venner.

02. Hvordan agility træningen foregår

Inden man starter med agility, er det en fordel hvis din hund har den grundlæggende lydighed på plads. Specielt vigtigt er at hunden kommer når du kalder samt at kunne blive i sit, dæk eller stå.

Introduktion til forhindringer:

I introduceres til de forskellige typer forhindring. Vi lader hunden i eget tempo udforske og vænne sig til de forskellige elementer så som spring, tunnel, vippe og slalom. Der bruges udelukkende positiv forstærkning i form af ros og belønninger for at skabe en positiv association med hver forhindring. Ingen hunde bliver presset til at gå hurtigere frem end de har mod på.

formål

03. Hvad er Agility godt for?

Agility har flere fordele, både for hunden og dens ejer. Her er nogle af de positive aspekter ved at deltage i agility:

1. Fysisk træning: Agility er en fremragende form for motion for hunden. Den løber, hopper, klatrer og bevæger sig gennem forskellige forhindringer, hvilket bidrager til at opretholde en god fysisk form og sundhed.

2. Mental stimulering: At navigere gennem komplekse forhindringsbaner kræver koncentration og mental skarphed fra både hundens og førers side. 

3. Teamarbejde: Agility opfordrer til et tæt samarbejde mellem hund og ejer. Det kræver effektiv kommunikation og tillid mellem begge parter, hvilket kan styrke båndet mellem dem.

4. Sjov og udfordring: For hunden er agility sjovt og spændende. Det giver en form for leg, der samtidig udfordrer dens fysiske og mentale færdigheder. Dette kan forhindre kedsomhed og destruktiv adfærd.

5. Selvtilfredshed: Når hunden fuldfører en udfordrende bane, kan det give den en følelse af selvtilfredshed og stolthed. Dette er gavnligt for hundens selvtillid.

6. Familieaktivitet: For ejeren er agility en sjov og aktiv familieaktivitet. Det involverer både hunden og dens ejer i en positiv og sund fællesoplevelse.

Samlet set tilbyder agility en holistisk tilgang til hundetræning og kan være en glædelig og berigende oplevelse for både hunden og dens fører.

Lige i nærheden

04. Agility hold i Københavns området

Bor du i København eller tæt på København og vil gerne i gang med agility sammen med din hund så finder du agility begynderhold hos CleverDogs, som er lokaliseret i Charlottenlund. 

CleverDogs
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
Ønsker du at se din hund smilie

Agility giver smil på læberne

At træne agility med ens hund er som at åbne en flaske ren glæde. Den skønne følelse, der spreder sig i kroppen, når man kaster os ud i banens forhindringer, er ubeskrivelig. Hunden, der hopper, snor sig gennem slalom, og kaster sig ind i tunnellen, udstråler en smittende glæde. I det øjeblik er der ingen bekymringer, kun ren fryd og samhørighed mellem menneske og hund.

Holdtræning

Hvem står bag

Enetimer