det som er skrevet med småt

Betingelser
HoldtræningKontakt
vi skal passe på hinanden

Det skal være en god oplevelse 🙂

Holdtræning

Ved bekræftet tilmelding vil din tilmelding være bindende, og kursusgebyret vil som hovedregel ikke blive refunderet. Det kan dog ske, at der kommer noget uforudset op. Her vil jeg selvfølgelig gerne se om jeg kan hjælpe ved f.eks. at undersøge om der kan findes en anden til jeres plads.

Der ydes ikke refusion ved framelding, herunder deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Ved vejr hvor man frarådes at gå ud, vil der tilbydes en ny dato.  Tæver i løbetid kan deltage hvis de har bukser på. Af hensyn til de andre hunde på holdet skal man holde god afstand. Hundeføreren er også velkommen til at komme og deltage uden hund.

Enetimer

Er du blevet forhindret i at deltage i jeres eneundervisning, bedes du senest 24 timer forinden give mig besked om aflysning, for at du kan få fuld refusion. Er der mindre end 24 timer til, vil der blive faktureret for halvdelen af det aftalte beløb. 
Vær opmærksom på at gøres der brug af tilbudet om køb af  3 enetimer skal undervisningen foregå inden for 3 måneder. Derefter er kan timerne ikke længere anvendes.

Aflyser jeg

Hvis jeg er nødsaget til at aflyse en træningsgang vil jeg tilbyde en ny dato, og hvis dette ikke er muligt, vil beløbet for dén træningsdag blive refunderet.

Ratebetaling

Ved valg af ratebetaling opsplittes din betaling i 2 rater, hvor første rate trækkes med det samme og den anden rate den efterfølgende måneds sidste hverdag. Vær opmærksom på, at ratebetaling er en delbetaling af holdets samledepris og alle rater skal betales. Ratebetaling er bindende, hvilket vil sige at du kan ikke melde fra til enkelte dage og dermed spare en rate. Tilmelding til et hold er bindende, stopper du før tid, skal du alligevel betale de resterende rater.

Ratebetalinger trækkes automatisk med de angivne intervaller. Du får en kvittering via den e-mail, du har angivet i forbindelse med køb.

Det er dit eget ansvar at dine betalingsoplysninger er opdaterede.

 

holdtræning

Hvem står bag

Enetimer