det som er skrevet med småt

Betingelser
HvalpeholdKontakt
vi skal passe på hinanden

Det skal være en god oplevelse 🙂

Holdtræning

Ved bekræftet tilmelding vil din tilmelding være bindende, og kursusgebyret vil som hovedregel ikke blive refunderet. Det kan dog ske, at der kommer noget uforudset op. Her vil jeg selvfølgelig gerne se om jeg kan hjælpe ved f.eks. at undersøge om der kan findes en anden til jeres plads.

Der ydes ikke refusion ved framelding, herunder deltagersygdom, hundesygdom eller ved dårligt vejr. Ved vejr hvor man frarådes at gå ud, vil der tilbydes en ny dato. Højløbske tæver kan desværre ikke deltage af hensyn til de andre hunde på holdet. Dog er hundeføreren velkommen til at komme og deltage uden hund.

Enetimer

Er du blevet forhindret i at deltage i jeres eneundervisning, bedes du senest 24 timer forinden give mig besked om aflysning, for at du kan få fuld refusion. Er der mindre end 24 timer til, vil der blive faktureret for halvdelen af det aftalte beløb.

Aflyser jeg

Hvis jeg er nødsaget til at aflyse en træningsgang vil jeg tilbyde en ny dato, og hvis dette ikke er muligt, vil beløbet for dén træningsdag blive refunderet.

Ratebetaling

Ved valg af ratebetaling opsplittes din betaling i 2 rater, hvor første rate trækkes med det samme og den anden rate den efterfølgende måneds sidste hverdag. Vær opmærksom på, at ratebetaling er en delbetaling af holdets samledepris og alle rater skal betales. Ratebetaling er bindende, hvilket vil sige at du kan ikke melde fra til enkelte dage og dermed spare en rate. Tilmelding til et hold er bindende, stopper du før tid, skal du alligevel betale de resterende rater.

Ratebetalinger trækkes automatisk med de angivne intervaller. Du får en kvittering via den e-mail, du har angivet i forbindelse med køb.

Det er dit eget ansvar at dine betalingsoplysninger er opdaterede.

100% tilfredshedsgarantien*: Hvis du efter første eller anden træningsgang ikke føler, at du er havnet det rigtige sted, tilbyder jeg, at du kan stoppe på holdet og få tilbagebetalt hele beløbet. Den eneste betingelse er, at du har deltaget begge dage samt giver en ærlig tilbagemelding på årsagen til, at du ønsker at stoppe. 
*Gælder for hvalpe- og begynderhold.

 

holdtræning

Hvem står bag

Enetimer