Effektiv kvalitetstræning

Enetimer
Kontakt
fuld fokus 

Eneundervisning til dig og din hund

Har du specifikke ting du gerne vil have mere styr på?
Det kan være, at du ønsker at mødes inden I skal have en hvalp/hund eller din hund trækker på gåturen, din hund har selektiv hørelse når du kalder, du mangler redskaber til hvordan du opbygger et samarbejdsbaseret forhold til din hund, eller på andre måder mangler inspiration til hvordan du kommer videre med din egen træning. Der kan være mange årsager til, at enetimer vil være det rigtige for jer. 

1 eller flere undervisnings gange?

Jeg tilbyder at du kan booke 1 time af gangen eller et forløbet på 3 eneunervisningstimer, hvor du opnår rabat på timeprisen. Vær opmærksom på at de 3 timer skal bruges inden for 3 måneder. 

Inkluderet i prisen

I prisen er inkluderet forberedelses tid, på det du specifikt ønsker hjælp til, 50 min. undervisning.

Ønskes der en detaljeret beskrivelse af de gennemgået øvelser kan dette tilkøbes. 

 

Betaling

Betaling for undervisningen foregår via hjemmesiden. Vælg 1 eller 3 undervisningsgange og evt. kørsel, dernæst det tidspunkt på dagen træningen foregår på.

ring eller skriv

Kontakt mig endelig så kan vi tage en snak om hvad der passer til jer. Her kan du fortæller mig om din hund, samt hvilke ønsker du har i forhold til træningen.

Forløb og priser

BOOK 50 MIN. Eneundervisning


Træningssted:
2920 Charlottenlund eller hos dig. 

Tidspunkt: Start efter aftale.
Pris – Dagstimer 9 – 14:
650 kr. *

Pris – Eftermiddag/Aften 15 – 18:
750 kr. *

Pris – Hverdage fra kl 19 og weekender:
850 kr.* 

Inkluderet i prisen

  1. Forberedelsestid, på det du specifikt ønsker hjælp til
  2. 50 min. undervisning.

Ønskes der en detaljeret beskrivelse af de gennemgået øvelser, kan dette tilkøbes. 

* Kørsel + 10 kr. pr. km. fra Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund og retur – udregnet på ruteplan.
Evt. parkeringsafgift vil blive tillagt timeprisen.
Kørsel er inkluderet i prisen for postnummeret 2920.

Betalingsbetingelser

BOOK 3 X Eneundervisning

Træningssted: 2920 Charlottenlund eller hos dig. 

Tidspunkt: Start efter aftale. 50 min. varighed pr. gang.  Det er individuelt om træningen skal være hver uge eller der skal gå længere imellem. Vi lægger træningsgangene ud fra hvad der passer bedst til jer. 

Vær opmærksom på at de 3 timer skal bruges inden for 3 måneder. 

Pris – Dagstimer 9 – 14:
1.500 kr.* 

Pris – Eftermiddag/Aften 15 – 18:
1.800 kr.* 

Pris – Hverdage fra kl 19 og weekender:
2.100 kr.* 

Inkluderet i prisen

  1. Forberedelsestid, på det du specifikt ønsker hjælp til
  2. 50 min. undervisning

Ønskes der en detaljeret beskrivelse af de gennemgået øvelser, kan dette tilkøbes. 

* Kørsel + 10 kr. pr. km fra Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund og retur – udregnet på ruteplan.
Evt. parkeringsafgift vil blive tillagt timeprisen.
Kørsel er inkluderet i prisen for postnummeret 2920.

Betalingsbetingelser

CleverDogs
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
BELØNNING OG POSITIV FORSTÆRKNING

Bedste indlæring

Det er vigtigt som hundejer at lære at belønne på det rigtige tidspunkt og belønne for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes forkert belønning af hundehvalpen. Den adfærd man vil have mere af skal man give opmærksomhed, hvorimod den adfærd man ikke ønsker skal ignoreres. I træning af en hundehvalp og unghunde er det vigtigt at bruge kropssprog og håndsignaler og først bruge verbale udtryk, når hunden kan træningsøvelsen.  En hund “hverken taler eller forstår dansk” og har sit helt eget hundesprog.