Effektiv kvalitetstræning

Enetimer
Book tidKontakt
fuld fokus 

Eneundervisning til dig og din hund

Har du specifike ting du gerne vil have mere styr på sammen med din hund?
Det kan være, at din hund trækker på gåturen, din hund har selektiv hørelse når du kalder, du mangler redskaber til hvordan du opbygger et samarbejdsbaseret forhold til din hund, eller på andre måder mangler inspiration til hvordan du kommer videre med din egen træning. Der kan være mange årsager til, at enetimer vil være det rigtige for jer. 

1 eller flere undervisnings gange?

Vi starter med 1 time og efter den time bestemmer du dig for om det var hvad du havde brug for eller om du vil booke forløbet på 3 eneunervisningstimer, hvor du opnår rabat på timeprisen. På den måde booker du dig ikke for noget du ikke har brug for. 

Inkluderet i prisen

I prisen er inkluderet forberedelses tid, på det du specifikt ønsker hjælp til, 50 min. undervisning samt mail med beskrivelse af de gennemgået øvelser. 

Betaling

Betaling for undervisning og evt. kørsel betales før undervisningen. Du kan vælge at betale for 1 x undervisning eller 3 undervisningstimer. Vælger du 1 time og efterfølgende ønsker at gøre brug af tilbudet med de 3 undervisningstimer til nedsat pris, fremsender jeg et link med betaling for det resterende beløb.

ring eller skriv

Kontakt mig endelig så kan vi tage en snak om hvad der passer til jer. Her kan du fortæller mig om din hund, samt hvilke ønsker du har i forhold til træningen.

Forløb og priser

BOOK 50 MIN. Eneundervisning

Deltager: En hund, alle racer fra 8 uger, samt et menneske.
Træningssted: Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund eller hos dig. 

Tidspunkt: Start efter aftale.
Pris – Dagstimer 9 – 14:
450 kr. * 

Pris – Eftermiddag/Aften 15 – 19:
550 kr.*

Pris – weekend:
650 kr.* 

Inkluderet i prisen

  1. Forberedelsestid, på det du specifikt ønsker hjælp til
  2. 50 min. undervisning
  3. Mail med detaljeret beskrivelse af de gennemgået øvelser

* Kørsel + 5 kr. pr. km. fra Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund og retur – udregnet på ruteplan.
Evt. parkeringsafgift vil blive tillagt timeprisen. 

BOOK 3 X Eneundervisning

Deltager: En hund, alle racer fra 8 uger, samt et menneske.
Træningssted: Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund eller hos dig. 

Tidspunkt: Start efter aftale. 50 min. varighed pr. gang.  Jeg anbefaler træningen foregår med en uges mellemrum.

Pris – Dagstimer 9 – 14:
1.200 kr.* (timepris 400 kr.) 

Pris – Eftermiddag/Aften 15 – 19:
1.500 kr.* (timepris 500 kr.) 

Pris – weekend:
1.800 kr.* (timepris 600 kr.) 

Inkluderet i prisen

  1. Forberedelsestid, på det du specifikt ønsker hjælp til
  2. 50 min. undervisning
  3. Mail med detaljeret beskrivelse af de gennemgået øvelser

* Kørsel + 5 kr. pr. km fra Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund og retur – udregnet på ruteplan.
Evt. parkeringsafgift vil blive tillagt timeprisen.

CleverDogs
5.0
Based on 1 reviews
powered by Google
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
BELØNNING OG POSITIV FORSTÆRKNING

Bedste indlæring

Det er vigtigt som hundejer at lære at belønne på det rigtige tidspunkt og belønne for den ønskede adfærd. Mange adfærdsproblemer hos hunde skyldes forkert belønning af hundehvalpen. Den adfærd man vil have mere af skal man give opmærksomhed, hvorimod den adfærd man ikke ønsker skal ignoreres. I træning af en hundehvalp og unghunde er det vigtigt at bruge kropssprog og håndsignaler og først bruge verbale udtryk, når hunden kan træningsøvelsen.  En hund “hverken taler eller forstår dansk” og har sit helt eget hundesprog.