Tillids- & samarbejdsbaseret

Hvem står bag
KontaktHundetræning
med hjertet på rette sted

Hunde gør mig boblende glad 😀

Erfaring

  • Jeg har haft hund hele mit liv
  • 1998 hundeinstruktør-uddannelse hos Annette Røpke
  • Mor til 4 dejlige børn (børne og hunde “træning” er samme principper 😉
  • 2022 Undervisning i The Trust Technique
  • 2022 Kurser af Karolina Westlund – teaching animals to be active participants in their own care
  • Aug 2022 – Certificeret Pro Instruktør hos Just Be Dog/ Hund360 
  • Okt 2022 Træn din selvstændige race-Irene Jarnved
  • Nov 2022 Kursus med Karolina Westlund – Resolving challenging behaviour
  • Feb 2023 Kursus med Susan G. Friedman – How behavior Works: Living and learning with animals
  • Aug 2023 – Påbegyndt Step Up Masterclass – Hund360

 

 

 

 

 Jeg hedder Elisabeth og er 49 år. Jeg har været omgivet af dyr hele mit liv. Jeg har altid følt en helt speciel forbindelse til mine hunde, jeg har haft en Sankt bernhardshund, en Puddel, en West highland white terrier og nu har jeg den skønneste Jack Russell, Molly som er fra maj 2010 og er verdens dejligste følgesvend. Hun har lært mig så meget om hundesprog og adfærd. Hun elsker at træne, og gør alt for at imponere mig. Jeg gør til gengæld alt hvad jeg kan for at gøre hende glad og give hende et meningsfyldt hundeliv. Vi træner lydighed, søg og tricks, og da hun var yngre også Agility.  I 2015 var vi så heldige at opleve, at Molly fik 3 skønne hvalpe. Det var en fantastisk oplevelse for hele familien. 

I marts måned 2022 fik jeg en lille ny hvalp. Hun er en Border Collie og hedder Evig. Hun har det blideste væsen og er hurtig faldet til. Jeg glæder mig til at vi sammen skal udvikle os samt træne en masse sjove ting, så vi begge bobler af glæde 😀

Jeg startede på hundeinstruktøruddannelsen hos Anette Røpke for mange år siden, og tog det første år af uddannelsen, hvilket jeg var meget begejstret for, men fik ikke færdiggjort den, da jeg fik mit første barn og efterfølgende kom der 3 mere. Jeg har i den mellemliggende periode fortsat træningen på egen hånd. For at få bevis på min viden har jeg taget Pro Instruktør uddannelsen hos Just Be Dog / Hunde360 som jeg færdiggjorde sommeren 2022. Jeg har ikke længere helt små børn og er derfor nu i fuld gang med med holdtræning og enetimer. 

Jeg ønsker at hjælpe andre til bedre at forstå deres hund, og derved kunne opnå samarbejde og samhørighed med deres kære følgesvend.

Du kan ikke lære erfaring. Du må gennemleve den

Undervisningserfaring

KURSISTER PÅ HOLD

ENETIMER

CleverDogs
4.9
Based on 17 reviews
powered by Google
Hanne SimmonsHanne Simmons
14:01 05 Jun 24
Kan kun anbefale cleverdogs🐾 Det har været lærerigt og sjovt, at være på hvalpeholdet for os begge. Altid er der tid til spørgsmål og tid til den enkelte hund. Vi har så meget at arbejde videre med. Det er helt sikkert, at vi vil fortsætte på andre hold en dag.
Therese FitzwilliamsTherese Fitzwilliams
07:27 26 May 24
Virkelig sjov og god agilitytræning!
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
Hvad får dit hjerte til at synge?

Min hjerte synger… 

Når jeg suger viden til mig omkring hundeadfærd og hundesprog. Det er endelig ved at gå op for os mennesker, at hunde rent faktisk kan og forstår meget mere end hvad vi først troede. Hvad får dit hjerte til at synge?