Tillids- & samarbejdsbaseret

Hvem står bag
KontaktHundetræning
med hjertet på rette sted

Hunde gør mig boblende glad 😀

Erfaring

Jeg hedder Elisabeth og er 49 år. Jeg har været omgivet af dyr hele mit liv.

 

 Jeg hedder Elisabeth og er 49 år. Jeg har været omgivet af dyr hele mit liv.

Jeg har altid følt en helt speciel forbindelse til mine hunde, jeg har haft en Sankt bernhardshund, en Puddel, en West highland white terrier og nu har jeg den skønneste Jack Russell, Molly som i dag er 12 år og verdens dejligste følgesvend. Hun har lært mig så meget om hundesprog og adfærd. Hun elsker at træne, og gør alt for at imponere mig. Jeg gør til gengæld alt hvad jeg kan for at gøre hende glad og give hende et meningsfyldt hundeliv. Vi træner lydighed, søg og tricks, og da hun var yngre også Agility.  I 2015 var vi så heldige at opleve, at Molly fik 3 skønne hvalpe. Det var en fantastisk oplevelse for hele familien. 

I marts måned 2022 fik jeg en lille ny hvalp. Hun er en Border Collie og hedder Evig. Hun har det blideste væsen og er hurtig faldet til. Jeg glæder mig til at vi sammen skal udvikle os samt træne en masse sjove ting, så vi begge bobler af glæde 😀

Jeg startede på hundeinstruktøruddannelsen hos Anette Røpke for mange år siden, og tog det første år af uddannelsen, hvilket jeg var meget begejstret for, men fik ikke færdiggjort den, da jeg fik mit første barn. Jeg har i den mellemliggende periode fortsat træningen på egen hånd. Jeg har ikke længere helt små børn og er derfor nu i gang med hundeinstruktøruddannelsen hos JustBeDog for at få papir på min viden. 

Jeg ønsker at hjælpe andre til bedre at forstå deres hund, og derved kunne opnå samarbejde og samhørighed med deres kære følgesvend.

Du kan ikke lære erfaring. Du må gennemleve den

Undervisningserfaring

KURSISTER PÅ HOLD

ENETIMER

CleverDogs
5.0
Based on 1 reviews
powered by Google
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
Hvad får dit hjerte til at synge?

Min hjerte synger… 

Når jeg suger viden til mig omkring hundeadfærd og hundesprog. Det er endelig ved at gå op for os mennesker, at hunde rent faktisk kan og forstår meget mere end hvad vi først troede.