Læring der giver pote

Begyndertræning
EnetimerKontakt

NYE BEGYNDERHOLD

Indendørstræing fra oktober til marts
Udendørstræning fra april til september

Begynderhold er til alle hunde fra 5 måneder. Dette hold er til alle hunde som ikke nåede at komme til hvalpetræning eller har brug for at få opdateret deres basistræningen. Det er aldrig for sent at lære 🙂

Belønningsbaseret hundetræning


Jeg har fokus på at give dig som hundetræner…
Du tænker måske, er jeg hundetræner? Og ja du er hundetræner, du træner jo din egen hund 🙂

Jeg formidler viden og redskaber, til at du bliver den bedste hundetræner for din hund. Øvelserne er baseret på leg, for, når vi har det sjovt sker den bedste indlæring.

Det er lag på lag træning,
som sætter hunden op til succes!

Vi opbygger hundens selvtillid ved at starte med nemme lege som får hunden til at føle sig som en stjerne. Hunden lærer at ved at tage det rigtige valg, så sker de gode ting.

Begynderhold

er til alle hunde fra 5 måneder.
Dette hold er til alle hunde som ikke nåede at komme til hvalpetræning eller har brug for at få opdateret deres
basistræningen.
Det er aldrig for sent at lære 🙂 

Er holdtræning det rigtige for din hund og dig?
Læs mere her

Hvad får du:
Teoriundervisning
Brugbar viden og redskaber
5 træningsgange á 50 min.
Max 4 – 6 hunde pr. hold.
Adgang til et online-modul hvor der er
beskrivelser og/eller videoer af de gennemgåede øvelser.

Hvor foregår træningen?
Træningen foregår i 2920 Charlottenlund.
Fra oktober til og med marts træner vi indendørs.
Fra april til og med september foregår træningen udenfor.
Præcis lokation bliver oplyst ved tilmelding.

Da der er mange nye indtryk bliver hundende let  distraheret, for at skabe så meget ro omkring hundene, er det at foretrække at man er én hundefører pr. hund.
Man må selvfølgelig gerne være tilskuer.

Hundetræning

Der er fokus på følgende ting PÅ begynderholdet

Dette hold er til dig som ikke nåede at komme til hvalpetræning eller til dig som ønsker at få grundfærdighederne opdateret. Hunde kan deltage på dette hold fra de er 5 måneder.

Træningens mål er at få en glad familiær hund, der ubesværet kan trives i sin omgivelse. Hunden vil lære at træffe de rette beslutninger, hvilket åbner døre til en verden af muligheder. Det centrale er, at træningen er lystbetonet og samtidig opbygger hundens selvtillid i takt med, at øvelserne bliver mere udfordrende. For at hjælpe hunden bedst på vej arbejder vi også på at forfine din teknik. Selvom det kan virke en smule teknisk, men jo dygtigere du bliver, desto hurtigere vil hunden lære.

  • Kontakt
  • God leg mellem hund og fører skaber tillid, venskab og evnen til at samarbejde
  • Et indkald som giver pote 🙂
  • Gå pænt i snor
  • Sit
  • Dæk
  • Bliv
  • En anden meget vigtig ting er ro og selvkontrol
  • Håndtering (se på tænder, ører og poter)

Har du nogle spørgsmål til træningen er du meget velkommen til at kontakte mig, og ellers håber jeg at se dig på et af holdene.

igangværende hold

Det er aldrig for sent

Basistræing til din pelsven

Har din firbenede ven gået glip af hvalpetræningen, eller trænger din hund til en opfriskning af sine grundlæggende færdigheder? Så er vores hold for hunde uden tidligere træning det perfekte sted for jer! Det er aldrig for sent at lære, og vi er her for at hjælpe både dig og din hund med at opnå jeres træningsmål.

Hvorfor vælge et hundetræningshold hos CleverDogs?

1. Professionel træning med hjertet:

Du får en erfaren træner som er dedikeret til at hjælpe. Hos CleverDogs får du den viden og ekspertise, der kræves for at hjælpe dig og din hund med at udvikle de nødvendige færdigheder.

2. Skab Stærke Bånd:

De øvelser du lærer på holdet, tjener ikke kun til at indlære kommandoer. De spiller lige så stor en rolle i at skabe en stærkere forbindelse mellem dig og din hund. Du vil kunne mærke, hvordan jeres samarbejde styrkes, når du integrerer de færdigheder, du har erhvervet dig på træningsholdet, i jeres daglige liv.

3. Hundenssprog:

På holdet vil vi tale om hundenssprog, da det kan være en udfordrende opgave at læse hundesprog, især hvis man ikke er vant til det. Hunde kommunikerer primært gennem kropssprog, lyde og adfærdsmæssige signaler, og det kræver tid og øvelse at forstå deres budskaber præcist. For eksempel kan en hunds haleposition, øreholdning eller ansigtsudtryk give vigtige indikationer om dens humør og intentioner.

Mennesker, der ikke er vant til at interagere med hunde, kan misforstå eller oversætte hundens signaler forkert, hvilket kan føre til misforståelser eller konflikter.

4. Leg og Sjov:

Et af mine mål er, at du vil se frem til at træne med din hund hver gang, for hundetræning behøver på ingen måde at være kedelig. Jeg stræber efter at præsentere dig for øvelser, der baserer sig på leg og sjov, hvilket hjælper med at gøre træningen både lærerig og underholdende for både dig og din hund.

5. Tryg Atmosfære:

Hos CleverDogs tilbydes der små hold med maksimalt 4-6 hunde på hvert hold, hvilket mere tid til den enkelte. Jeg ønsker, at både du og din hund føler jer trygge og velkomne under hele træningsforløbet.

Det er aldrig for sent at lære!

Tilmeld dig et begynderhold allerede i dag, og lad os sammen begynde rejsen!
Har du yderligere sprørgsmål til træning på begynderholdet, så tøv ikke med at tage kontakt til mig, Jeg ser frem til at byde dig og din hund velkommen til træningsfællesskabet.

CleverDogs
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
Myter har en tendens til at klæbe sig fast

Tag lederskabet

Tidligere forestillinger om at vi skal være en hård og kontant leder for hunden er blevet revideret. Moderne forståelse af hundeadfærd viser, at hunde ikke søger at dominere eller overtage lederrollen. Hundeadfærd handler om kommunikation, samarbejde og respekt. At have en hund handler om at etablere et respektfuldt venskab baseret på gensidig tillid og forståelse. Det indebærer at skabe harmoni gennem positiv træning og kommunikation, i stedet for at tvinge en hierarkisk struktur på forholdet.

Holdtræning

Hvem står bag

Enetimer