Udvalgt med omhu

Trækkelegetøj

Trækkelegetøj.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

6 grunde til at lege trækkeleg med sin hund

At lege trækkeleg med sin hund kan være en sjov og berigende aktivitet for både hunden og ejeren. Der er flere gode grunde til at lege trækkeleg med sin hund:

1. Fysisk træning:

Trækkelegen giver hunden en god fysisk træning, da den bruger sine muskler og udvikler styrke, især i kæbe, hals og skulderområdet.

2. Mental stimulering:

Trækkelegen giver også mental stimulering, da hunden skal bruge sin hjerne til at forstå spillet og samarbejde med sin ejer.

3. Social interaktion:

Trækkelegen styrker båndet mellem hunden og ejeren. Det er en interaktiv aktivitet, der skaber tillid og forbedrer kommunikationen mellem begge parter.

4. Kontrol og træning:

Trækkelegen kan være en del af træningen og hjælpe med at lære hunden kommandoer som “slip,” “kom” og “vent.” Det er en fantastisk måde at arbejde med hundens lydighed og adfærd.

5. Belønning:

For mange hunde er trækkelegen en stor belønning, især hvis de er motiveret af konkurrence og fysisk udfoldelse.

6. Instinktiv adfærd:

Trækkelegen kan appellere til hundens naturlige instinkt til at jage og trække bytte.

Vær opmærksom på:

Det er dog vigtigt at bemærke, at trækkelegen bør være sikker og kontrolleret. Træningen skal udføres med respekt for hundens grænser og træthedsniveau. Derfor er det bedst at lege trækkeleg under vejledning og opsyn for at undgå eventuelle skader eller uønsket adfærd. Alt i alt er trækkeleg en glimrende måde at tilbringe tid sammen med sin hund, fremme dens fysiske og mentale sundhed samt styrke båndet mellem hunden og dens ejer.

Tips til god leg

Legetøj er ikke beregnet til, at hunden skal ligge alene med det og tygge i det. Det er derimod skabt til motiverende og interaktiv leg, samt som en særlig belønning til din hund under træning.

For at vække din hunds interesse for legetøjet og sikre, at den forbliver engageret, anbefaler vi, at du aldrig lader legetøjet være tilgængeligt for hunden, medmindre I leger sammen. Undgå at lade det ligge på gulvet, så hunden kan gå til det når som helst.

Når du introducerer legetøjet til din hund de første mange gange, er det vigtigt at gøre det så spændende som muligt. Skab mange positive associationer, vis glæde, klask evt. legetøjet på låret, lad hunden bide lidt i det, og leg blid trækkeleg. For at undgå, at din hund bliver træt af legetøjet, er det en god idé at tage det væk, mens legen stadig er sjov. For eksempel, efter en god omgang leg og træk, kan legen afsluttes med et “tak,” og evt. en godbid og legetøjet gemmes væk. På den måde forbliver legetøjet interessant og ekstra særligt som en belønning under træningen fremover.

CleverDogs
4.9
Based on 17 reviews
powered by Google
Hanne SimmonsHanne Simmons
14:01 05 Jun 24
Kan kun anbefale cleverdogs🐾 Det har været lærerigt og sjovt, at være på hvalpeholdet for os begge. Altid er der tid til spørgsmål og tid til den enkelte hund. Vi har så meget at arbejde videre med. Det er helt sikkert, at vi vil fortsætte på andre hold en dag.
Therese FitzwilliamsTherese Fitzwilliams
07:27 26 May 24
Virkelig sjov og god agilitytræning!
Camilla StærmoseCamilla Stærmose
06:44 02 Oct 23
Jeg har lige afsluttet hvalpetræning hos Clever Dogs i Charlottenlund og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik en masse gode råd og fif som jeg virkelig kunne bruge. Træningen foregår i skønne omgivelser og både hunde og ejere følte sig velkommen på holdet. Jeg kan klart anbefale hvalpetræning hos Clever Dogs.
Elisabeth er en vældig sød og kompetent hundetræner. Desværre har det ikke været muligt for os, at følge Trin 2, da vi er bortrejst.
SuhrkeSuhrke
10:26 01 Aug 23
Meget kompetent og brugbar træning på CleverDogs hvalpehold. Elisabeth er god og dygtig med hundene, og man får en masse nyttige online tips og videoer til forberedelse og efterfølgende brug. Også godt med de små hold på vistnok max 5 hunde, så man får value-for-money. Stor anbefaling herfra!
Kasper JørgensenKasper Jørgensen
16:25 31 Jul 23
Elisabeth er super kompetent og fyldt med gode råd
Fantatisk og god hjælp fra cleverdog. Har fået rigtig god sparring fra Elisabeth som er en rigtig god træner, som ikke får en til at føle sig som en dårlig “hunde-mor”, selvom man ikke helt får lavet sine øvelser så meget man burde.Alle de øvelser vi gennemgår kan man følge op ved at se små videofilm som repetition.Jeg har allerede skrevet os op til et nyt hold Camilla
Anne Grønbo AlmAnne Grønbo Alm
19:33 06 Mar 23
Absolut brugbar træning på hvalpeholdet med yderst kompetente og skønne Elisabeth! Det er tydeligt, at Elisabeth elsker det, hun laver… og det gør hundene også! Tilmeld dig straks…
Morten KornerupMorten Kornerup
08:23 06 Jan 23
Vi har med stort udbytte fået hjælp af Elisabeth fra Cleverdogs til vores gravhund, der som hvalp er ængstelig og meget forsigtig overfor fremmede. Elisabeth har givet os nogle gode værktøjer og vist et kæmpe stort engagement. Vi anbefaler meget gerne Elisabeth.
Line HirtsgaardLine Hirtsgaard
18:36 12 Dec 22
Kæmpe anbefaling fra Gerda🐶og jeg.Vi kom hjem, fyldt med god energi og en masse gode redskaber / øvelser.Elisabeth fanget lyn hurtigt, hvad vi skulle arbejde med, og Gerda havde en fest.Vi kommer igen og glæder os allerede.
Andrea PlesnerAndrea Plesner
08:59 16 Nov 22
Virkelig god oplevelse. Elisabeth var en god formidler og gjorde træningen overskuelige for både min hund og jeg. Efter en uge, hvor vi har fulgt Elisabeths råd og vejledning kan jeg allerede se fremskridt i min hunds adfærd. Kan varmt anbefale.
Ailsa Maria MainAilsa Maria Main
10:48 28 Oct 22
Altid en fornøjelse at gå til hundetræning, vi glæder os hver gang. Tålmodig, sød og inspirerende underviser, som giver sig tid til forskelligheden i hundene - og så virker det! 😀
Pernille HøjsgaardPernille Højsgaard
19:22 15 Sep 22
Super inspirerende træning. Godt humør og mange gode værktøjer til at tage med. Rigtig meget god skriftlig info. Jeg har meldt mig på næste hold,for min hvalp og jeg har virkelig sat pris på at være med.
Hanne Stetting DuvåHanne Stetting Duvå
11:08 09 Feb 22
Min datter Maria, 22 år, og jeg, 61 år, har haft stor glæde af Elisabeth Falkenbergs hundetræning. Elisabeth er rolig, tålmodig og har både faglig viden og intuitiv fornemmelse for hunde.Vores elskede australian shepard Luna på knap et år var virkelig dårlig til at gå i snor. Hun trak og trak. Vi gik derfor næsten kun i naturområder, hvor hun var fri. Efter nytårsfyrværkeriet var Luna blevet yderligere angst for at gå på vejene. Men efter kun få gange med træning er det nu også blevet rart med gåture i vores lokale byområde. Vi har lært, hvad der skal til. Næste fase er indkald fra have til hus. Elisabeth har forklaret, hvad vi skal gøre. Ligenu virker vores have-indkald hver anden-tredje gang. Men Elisabeth er god til at give et realistisk billede af, hvor mange gentagelser træningen kræver, så vi ikke giver op og lader stå til. Elisabeth har desuden givet os en række ideer til lege og øvelser inde og ude, som er sjove for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth som hundetræner.Hanne Friede Stetting Duvå, Ordrup 2022
js_loader
indlæring

Tag et bevidst valg!

Vores hunde gør det bedste, de kan med den information,
vi har givet dem i det miljø, vi beder dem om at være i. Hver dag, hele dagen lang træner vi vores hunde, spørgsmålet er bare om vi træner dem bevidst eller ubevidst. 

Holdtræning

Hvem står bag

Enetimer